Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı geçtiğimiz günlerde personel alımı yapacağını belirtmişti. Yayımlanan ilanlara göre Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı bünyesine Düz personel ve Engelli Personel alacak. Buna göre Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı, 1 Kişilik kadro ile açıktan İşçi Persone alımı ve 1 Kişilik boş kadro ile En Az Lise mezunu Engelli personel alımı yapacak. ALım ilanları öncelike Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olup, daha sonra ise Türkiye İş Kurumunda 11 Aralık 2017 tarihi ile 12 Aralık 2017 tarihlerinde Türkiye İş Kurumunda yayımlanmak üzere İŞKUR a talepte bulunulmuştur.

Türkiye İş Kurumu tarafından, Normal İşçi Personel alım ilanı 11 Aralık 2017 tarihinde yayımlanmış ve Engelii personel alım ilanı ise 12 Aralık 2017 tarihinde yayımlanmıştır. Söz konusu ilanlara başvurular ilanın İŞKUR da yayımlanmasının ardından başvurularda başlamış olup artık sona ermektedir. 

Söz konusu olan ilan için adaylardan aranan şartlar ve başvurular, Ankara İşkur İl Müdürlüğü tarafından yayımlanmış olup ve ayrıca başvuru işlemleri ve aranan şartlar www.iskur.gov.tr İnternet sayfasında yayımlanmıştır. İlana başvurular, ilanın yayımlanması ile birlikte başlamış olup adaylar başvurularını en geç 10 gün içerisinde Yapılması gerekmekteydi. Buna göre İşçi Personel alım ilanı en geç 20 Aralık 2017 tarihinde ve Engelli Personel alım ilanı ise en geç 21 Aralık 2017 tarihine kadar yapılması şarttır. Adaylar ilanları İŞKUR üzerinden inceleyebilir ve başvurularını son başvuru gününe kadar İşkur İl Müdürlüğüne yada İŞKUR resmi internet sayfasından yapılacaktır.

Editör: TE Bilisim