Türkiye Şeker Fabrikaları geçtiğimiz günlerde personel alım duyurusu yayımlamıştı. Duyuru Devlet Personel Başkanlığı tarafından yapılmıştı. Duyuruya göre Türkiye Şeker Fabrikaları ( TÜRKŞEKER ) bünyesine farklı kadrolarda toplamda 16 kişilik boş kadro ile KPSS 60 puan İle Personel alımı yapacak. Alım işlemleri ve diğer detaylar Türkiye İş Kurumu tarafından yapılacaktır.

ALIM KADROLARI NELERDİR?

Türkiye Şeker Fabrikaları 2 Bilgisayar Müehendisi, 1 Avukat ve 13 Büro Personeli olmak üzere toplamda 16 kişi alacak ve Kamu personeli pozisyonundaki alım ilanları Türkiye İş Kurumundan 2018 yılı Ocak ayında yayımlanacaktır. İlgili ilan İŞKUR a gönderilmiş olup, ilan 03 Ocak 2018 tarihinde yayımlanacak ve adaylar ilan hakkında detaylı bilgiye işkur üzerinden öğrenebilecekler.

BAŞVURULAR BAŞLIYOR!

İlana göre iş başvuru talebi İŞKUR a gönderilmiş ve 3 Ocak 2018 tarihinde yayımlanacaktır. İlan yayımlandıktan sonra adaylar başvurularını en geç 10 gün içerisinde yapmaları gerekmektedir. Başvurular 03 Ocak 2018 tarihi ile 12 Ocak 2018 tarihleri arasında yapılacak. Başvuru işlemleri sonrasında adaylara sözlü sınav yapılacaktır. Sözlü sınav başvuru sonucuna göre sınava dail olacak adaylar Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Genel Müdürlüğü Mithatpaşa Cad. No.14 Yenişehir-ANKARA adresinde sınava katılacaklardır.

Adaylar başvurularını son başvuru gününe kadar İŞKUR İl/Şube Müdürlüklerinden veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru tarihleri içerisinde yapılacaktır.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Türkiye Şeker Fabrikaları personel alım ilanına başvuru yapacak adaylardan, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmaları, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak ve Fakültelerin ilgil bölümleri olan, Bilgisayar Mühendisliği, Hukuk, İktisat, İşletme ve kamu Yönetimi bölümlerinden mezun olmuş olmak şartları aranacaktır.

Adaylar Devlet personel Başkanlığı tarafından yayımlanan ilana ulaşabilmeleri için ilanın tam metnini incelemeleri gereklidir. İlanın tam metni için aşağıdaki bağlantıyı kullanınız.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim