Ülkemizin öncü firmaları arasında yer alan, 1954 yılında gemi işletmeciliği faaliyetleri ile hizmetlerine başlamış olan Turkon Holding şu anda farklı sektörde 2 bin civarı personeli ile hizmetlerini sürdürmekte olup her geçen sene farklı sektörlerde basının karşısına çıkmakta ve büyüme oranını aralıklarla yükselmektedir.

Ülkemizin özellikle gemi inşaatı konusunda bilinen firmalarından bir tanesi olan Turkon Holding açık pozisyonları için de personel alımları gerçekleştirmektedir. Turkon Holding personel alımı ilanlarını firma hazırlayıp kariyer, iş ilanları siteleri aracılığı ile kamuoyuna duyurmaktadır. Yeni yayımlanan ilanlara göre Turkon Holdingin personel alımı yaptığı görülüyor. Peki hangi pozisyonlara personel alınacak ve detaylar nedir?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Turkon Holding iş ilanları için personel alımı yapıyor. Peki personel alımına ilişkin detaylar nedir? Buna göre Turkon Holding tarafından yayımlanmış olan 15'e yakın kadro için personel alımı yapıldığı görülmekte olup adayların adayların en az meslek yüksek okulu bölümlerinden mezun olması, sorumluluk sahibi olması ve zor şartlarda çalışmaya uygun olması gerekmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alımları yapılmaktadır.

ALIM YAPILAN POZİSYONLAR NELERDİR?

Turkon Holding 15'e yakın kadro için personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki alım yapılan pozisyonlar nelerdir? Buna göre Kalite Kontrol Elektrik Mühendisi, İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı, Kıdemli İnsan Kaynakları Uzmanı, Muhasebe Uzmanı, Kalite Sistemleri Uzmanı, Operasyon Müdürü, Plan Keşif Mühendisi, Sistem ve Süreç Geliştirme Mühendisi, Bilgi İşlem Teknikeri, Gemi İnşaa Teknikeri gibi pozisyonlar için personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki başvurular nasıl yapılacak? Buna göre adayların başvurularını yapmak için (https://goo.gl/8Xx9DH) linkini kopyalayarak tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırarak ilgili sayfaya gitmesi ve başvurularını da bu sayfa üzerinden gerçekleştirmesi gerekmektedir.

DİĞER İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim