Türkiye ve Orta Doğu Amme İdaresi Enstitüsü 07 Eylül 2016 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesindeki personel ihtiyacını karşılamak üzere aşağıda belirtilen bilim dallarına 2 kişilik pozisyo ile yardımcı doçent alımı yapacak. 

Türkiye ve Orta Doğu Amme İdaresi Enstitüsü de Yardımcı doçent alımı ilanına başvuruda bulunacak adyalar, Devlet Memurları kanunun 48.inci maddesindeki belirtilen şartları ve Türkiye ve Orta Doğu Amme İdaresi Enstitüsü akademik personel yönetmeliğinin ek 4. maddesinin şartlarını taşımaları gerekmektedir.

Türkiye ve Orta Doğu Amme İdaresi Enstitüsü Bünyesine;

1 adet Yönetim Bilimleri Osmanlı Müsesseleri ve Medeniyeti dalına, Vakıf Müessesesi ve Osmanlı Esnaf Teşkilatı konularında çalışmaları olan ve İngilizce ders vermek üzere şartı ile Yardımcı Doçent,

1 adet Eğitim Bilimlerine, Çevre ve Doğa Eğitimi dalına Karşılaştırmalı Eğitim ve Doğa Eğitimi konusunda çalışmaları olmak şartı ile yardımcı doçent alacaktır.

Başvuruda bulunacak olan adaylar, yukarıdaki şartları taşıytan adaylar en geç 21 Eylül 2016 tarihine kadar başvurularını, Türkiye ve Orta Doğu Amme İdaresi Enstitüsü 85.Cadde No: 8 06100 Yücetepe/ANKARA adresine yapmaları gerekmektedir.
Editör: TE Bilisim