Türkiye Şeker Fabrikaları yaptığı duyurusuna göre, bünyesinde bulunan personel eksikliğini karşılamak amaçlı personel alım yapıyor. Duyuru Devlet Personel Başkanlığı tarafından yapılmış olup Başvurular ve alım detayları Türkiye İş Kurumu sitesinde yayımlanacaktır. Türkiye Şeker Fabrikaları bünyesine 2 kişilik kadro ile Kimya Mühendisi alımı gerçekleştirecek. Adaylar başvuru yapabilmeleri için Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir.

Türkiye Şeker Fabrikaları personel alım ilanı 13 Ekim 2017 tarihinde İŞKUR web sitesinde yayımlanacka olup adaylar başvurularını oradan yapabilir ve detaylı bilgi alabilirler. 

ADAYLARDAN ARANACAK ŞARTLAR NELERDİR?

Türkiye Şeker Fabrikaları alım yapacağı Kimya Mühendisliği kadrosu için adaylardan, Fakültelerin Kimya Mühendisliği bölümünden mezun olmuş olmak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek durumu olmamak ve Tehlikeli işlerde çalışabilecek olmak, En az 1 yıl bioetanol işinde çalışmış olmak, Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartları aranacaktır.

Bu şartlrı taşıyan adaylar başvurularını Türkiye İş Kurumu üzerinden www.iskur.gov.tr adresinden veya ilanın yayımlandığı yerdeki ( Eskişehir Şeker Fabrikası ) İşkur il Şube Müdürlüklerinden yapabilirler. Başvurular 13 Ekim 2017 tarihi itibari ile başlayacak olup en geç 20 Ekim 2017 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Ayrıca Başvurusu onaylanan adaylar , Türkiye Şeker Fabrikaları tarafından yapılacak olan sözlü sınava Ankara'da katılacaklardır. Sözlü sınava kimlerin katılacağı açıklama duyurusu ile yapılacaktır.

Editör: TE Bilisim