Türkiye Kömür İşletmeleri Müdürlüğü Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yapılan Kamu Personel Seçme Sınavından alınan puanlar ile memur ataması yapmaktadır. Yıl içerisinde boş kontenjanların doldurulnası için sözleşmeli ya da daimi işçi statüsünde çalışmak üzeri personel alımı yapan Türkiye Kömür İşletmeleri tarafından yeni yayınlanan bildiri ile eski hüküm yemiş eleman alımı yapılacağı duyuruldu.

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

Türkiye Kömür İşletmeleri T.C. Devlet Personeli Başkanlığı tarafından yayınlanan bildiri ile eski hüküm yemiş personel alımı yapacağını duyurdu. Peki alınacak olan adaylar hangi pozisyonlarda çalışacak.

Manevracı - Harmancı
Ağır Kamyon Şoförü

Söz konusu yukarıda ki kadrolar için alım yapacak olan Türkiye Kömür İşletmeleri şart olarak adayların en az lise ve dengi mezunu olmasını istiyor. Başvuru detayları ve adresleri ise Türkiye Kömür İşletmeleri İşletme Müdürlüğü tarafından yayınlanacak olan bildiri ile belli olacak. 

Yukarıda ki pozisyonlarda çalışacak olan adaylar eski hükümlü olması gerekmektedir. Manevracı - Harmancı pozisyonunda çalışacak olan personel Manisa'nın Soma ilçesinde bulunan madende çalışacak olup Ağır Kamyon Şoförü ise Çanakkale'nin Çan ilçesinde çalışacak. Adaylar süresi belli olmayan daimi sözleşmeli statüsünde çalışacak.

Başvuru tarihi ise 13 Haziran 2016 - 23 Haziran 2016 tarihi olarak belirtildi.
Editör: TE Bilisim