Devlet Personel Başkanlığı tarafından 17 Mayıs 2018 tarihli yayımlanmış olan ilana göre Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere 4 kişilik boş kadro ile personel alımı yapacak. Yayımlanan ilgili ilana göre Başvuru işlemleri Türkiye İş Kurumu tarafından alınacaktır. İşte detaylar.

İLANIN DETAYLARI:

Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu bünyesine Ege Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü ( Soma )'ne 4 kişilik boş kadrosu ile Eski Hükümlü personel alımı yapacağını belirtti. İlgili iş ünvanı Numneci olarak belirtildi ve adaylardan Lise ve Dengi okul mezunu olmak şartı aranacak. İlgili alımlar Manisa ili için geçerli olup adaylar başvurularını Manisa ilinden yapacaklardır.

İlgili iş gücü talebi türkiye İş Kurumuna göndeilmiş olup, İlgili ilan 17 Mayıs 2018 tarihinde İŞKUR üzerinde ilan edilecektir. İlana Türkiye İş Kurumu açık iş ilanlarından ulaşabilirsiniz. Başvurular en geç 10 gün içerisinde yapılması gereklidir. yani başvurular en geç 26 Mayıs 2018 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. İlan yayımlandıktan sonra talep için belirtilen başvuru şartlarını taşıyan adaylar başvurularını Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü veya Hizmet merkezlerinden yapmaları gerekmektedir. Aşağıda yayımlanan ilana ulaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim