Türkiye İhracatçılar Meclisi Personel Alımı 2016
Türkiye İhracatçılar Meclisi personel alımı yapıyor. Türkiye İhracatçılar Meclisi bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere toplamda 9 adet Sözleşmeli Personel alacak. Sizde Türkiye İhracatçılar Meclisi iş başvurusunda bulunmak için alt kısımda verilmiş olan bilgileri inceleyerek başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.
Türkiye İhracatçılar Meclisi 02 Şubat 2016 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre çalışan kadrosundaki eksikiği tamamlamak adına istenilen şartlara uygun 9 adet Uzman yardımcısı alacaktır. Alınacak olan personeller Giriş Sınavıa katılarak başarılı olan adayar kadroya dahil olacaktır. Yapılacak olan Giriş Sınavı Sözlü olacaktır. Sınava katılmak için istenilen şartlar ve başvuru bilgileri şmyledir;
GENEL NİTELİKLER:
      - Henüz 35 yaşını doldurmamış olan adaylar,
     - 18 yaşını doldurmuş olan adaylar,
     - Askerliğini bitirmiş veya askerlik ile ilgisi olmayan adaylar,
     - T.C. vatandaşı olan adaylar,
     - İlanın tam metninde verilen eğitim tablosundan ilgili üniversitelerden 4 yıllık mezun olan adaylar,
     - Kamu haklarından mahrum bulunmayan adaylar,
     - Herhangi bir ceza altında veya ceza işlememiş olan adaylar,
     - 2014 ve 2015 yıllarında ÖSYM tarafından yapılan Kamı Personeli Seçme Sınavından en az 70 puan almış olan adaylar,
     - Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek olan sağlık durumuna sahip olmayan adaylar,
     - TİM ve İhracatçı Birliklerinden veya daha önce çalıştıkları iş yerlerinden 4857 sayılı İş Kanununun 25'inci maddesinin birinci fıkrasının (2) numaralı bendinde belirtilen nedenlerle sözleşmesi feshedilmiş olmamak,
     - İngilizce yabancı dilbilgisinden, 2014-2015-2016 yıllarına ait Yabancı Dil Sınavlarından (YDS /e-YDS) en az 70 puan veya uluslararası kabul gören dil sınavlarından ÖSYM tarafından yayımlanan Yabancı Dil Eşdeğerlik Tablosuna göre 70 puana karşılık gelen asgari puanı almış olmak, (İkinci yabancı dil tercih sebebi olacaktır.)
BAŞVURULAR:
Başvuruda bulunacak olan adaylar, en geç 29 Şubat 2016 saat 17:00 a kadar başvurularını gerçekleştirmelidirler. Başvurular, posta yolu ile gerçekleşecek olup, Postadaki gecikmeler esnasında başvurular dikkate alınmıyacaktır.
Editör: TE Bilisim