Türkiye genelinde özel firmaların güvenlik görevlisi ihtiyacının giderilmesi için İŞKUR üzerinden çok sayıda personel alım ilanı yayımlandı. Buna göre en az lise mezunu olan 3 Bin 621 silahlı silahsız güvenlik görevlisi alımı yapılacak.  Türkiye Genelinde özel güvenlik alımlarına başvuru şartları neler? İşin olsa ekibi olarak güvenlik görevlisi olmak isteyen adaylara yönelik olarak bazı detayları paylaşacağız.

3 BİN 621 GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALIMI;

İŞKUR Türkiye Genelinde en az lise mezunu olan adaylar arasından 3 Bin 621 Güvenlik Görevlisi alımı yapılması için iş ilanları yayımladı. 11 Ağustos tarihi itibari ile yapılacak alımlarda ilan sayısı 244 olarak açıklandı. Buna göre adayların silahlı olarak görevlendirilecek olan güvenlik görevlileri ile silahsız güvenlik görevlilerinde 5188 sayılı özel güvenlik hizmetleri kanunda belirtilen şartlara sahip olarak serfika bulunması gerekiyor. Diğer başvuru şartları neler?

BAŞVURU ŞARTLARI;

Güvenlik görevlisi alımlarında başvuru şartlarında alım yapılacak olan pozisyonlara göre genel başvuru şartlarını taşımak, 18 yaşını tamamlamış olmak, öğrenim düzeyinde en az lsie mezunu olmak şartları bulunuyor. Ayrıca başvuru ilanların diğer özel şartlarını taşımak gerekiyor.

Güvenlik görevlisi alımlarına erişmek için: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=3048 linkini kopyalarak yeni tarayıcıdan açabilirsiniz.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim