Türkiye genelinde özel firmaların personel ihtiyacının giderilmesi için hasta danışmanı ilanları yayımlandı. Türkiye İş Kurumu aracılığı ile açıklanan personel alım ilanlarına göre  bir çok hastaneye ve özel firmalarda istihdam edilmek üzere hasta danışmanı alımları yapılacak. Yayımlanan hasta danışmanı ilanlarına ilişkin detayları açıklıyoruz.

HASTA DANIŞMANI ALIMLARI;

İŞKUR aracılığı ile yeni yayımlanan personel alım ilanlarında 36 kişilik hasta danışmanı alımları yapılacak. Buna göre Lokman Hekim hastane tarafından açıklanan tıbbi sekreter hasta danışmanı alımlarında tercihen bayan adayların, eğitim düzeyinde Lisans mezunu olmaları yine tercihen 1 yıl iş tecrübesinin bulunması isteniliyor. Engelli adayların başvuru yapabileceği hasta danışmanı alımlarında en az lise mezunu olmak yeterli olacak. Adayların güler yüzlü, iletişim yeteneği yüksek olması istenilmekte. 

BAŞVURU İÇİN;

İŞKUR üzerinden açıklanan hasta danışmanı alımlarına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz. Son başvuru tarihinden önce İŞKUR e şube üzerinden yada şahsen olarak başvuru yapabilecek.

Başvuru içn: https://goo.gl/GDxBK7

Editör: TE Bilisim