Ülkemizde faaliyetlerine devam etmekte olan kamu kurumuTürkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi (TEİAŞ) tarafından hazırlanan personel temin bildirisi geçtiğimiz gün Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile kamuoyuna duyuruldu. Yayımlanan bildiri deTürkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi (TEİAŞ)'ın kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 200 kamu personeli alımı yapıldığı öğrenildi.

Alım ilanında ilk olarak sadece lise mezunlarına kadro verilmişti ancak güncellenen ilan da önlisans mezunları için de kadro verildi. Peki detaylar nelerdir?

DETAYLAR

Alım Yapacak Kurum:Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi (TEİAŞ)
Kamu Kurumu
Alınacak Pozisyonlar: Elektrik Teknikeri, Elektrik Teknisyeni
Son Başvuru Tarihi: 29 Mart

KİMLER MÜRACAAT EDEBİLİR


Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi (TEİAŞ) kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere  lise ve önlisans mezunu 153 elektrik teknisyeni ile lise mezunu toplam 47 kişilik elektrik teknikeri alımı yapıyor. Peki kimler müracaat edebilir.

16 Elektronik Teknisyeni (Lise ve dengi okulların Elektronik, Haberleşme Sistemleri, Otomasyon Sistemleri bölümü mezunu); 137 Elektrik Teknisyeni (Lise ve dengi okulların Elektrik, Elektrik Tesisat ve Pano Montörlüğü, Yüksek Gerilim Sistemleri, Endüstriyel Bakım Onarım bölümü mezunu) ve 47 Elektrik Teknikeri (Meslek Yüksekokullarının (önlisans) Elektrik veya Elektrik Enerjisi Üretim, İletim, Dağıtım bölümü mezunu) alınacaktır.

Adayların yukarıda ki bölümlerden mezun olması gerekmektedir.

BAŞVURULAR

Müracaatlar İŞKUR üzerinden yapılmakta olup adayların kendi illerinde ki alımlar için İŞKUR'a müracaat etmesi gerekmektedir. Son başvuru tarihi 29 Mart 2017'dir.

Resmi Bildiri ve Alınacak İller İçin Tıklayınız
Editör: TE Bilisim