Geçtiğimiz günlerde Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi (TEİAŞ) tarafından hazırlanan kamu personeli alım ilanı Devlet Personel Başkanlığı tarafından kamuoyuna duyuruldu. Yayımlanan ilan daha sonra güncellendi ve personel alımı başvuruları başladı.

Buna göre ilanın sona güncel hali ile önlisans ve lise mezunu Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi (TEİAŞ) kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 200 kamu personeli alımı yapılacağı öğrenildi. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılıyor.

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILIYOR

Devlet Pesonel Başkanlığı aracılığı ile yayımlanan ilan da Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi (TEİAŞ)'ın kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 200 kamu personeli alımı yapacağı öğrenildi. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak.

Elektrik Teknisyeni - 16 Personel (Lise Mezunu)
Elektrik Teknikeri - 137 Personel (Lise Mezunu)
Elektrik Teknikeri - 47 Personel (Önlisans Mezunu)

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar için personel alımı yapılacak.

KİMLER MÜRACAAT EDEBİLİR

Elektrik Teknisyeni ve Elektrik Teknikeri pozisyonlarına müracaat edebilmek için adayların hangi bölümlerden mezun olması gerekmektedir.

16 Elektronik Teknisyeni (Lise ve dengi okulların Elektronik, Haberleşme Sistemleri, Otomasyon Sistemleri bölümü mezunu); 137 Elektrik Teknisyeni (Lise ve dengi okulların Elektrik, Elektrik Tesisat ve Pano Montörlüğü, Yüksek Gerilim Sistemleri, Endüstriyel Bakım Onarım bölümü mezunu) ve 47 Elektrik Teknikeri (Meslek Yüksekokullarının (önlisans) Elektrik veya Elektrik Enerjisi Üretim, İletim, Dağıtım bölümü mezunu) alınacaktır.

BAŞVURULAR

Başvurular alınan illerde bulunan İŞKUR şube ve müracaat merkezlerinden yapılmakta olup adayların 29 Mart 2017 tarihine kadar müracaat etmesi gerekmektedir.

Resmi Bildiri ve Alınacak İller İçin Tıklayınız
Editör: TE Bilisim