Geçtiğimiz günlerde Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi (TEİAŞ) tarafından hazırlanan alım ilanı geçtiğimiz haftalarda Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile duyuruldu. 20 Mart 2017'de başlayacak alımlar için müracaatlar kabul edilmeden tekrar alım ilanı güncellenmiş ve önlisans mezunları için de kadro ayrılmıştı.

Buna göre Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi (TEİAŞ) tarafından hazırlanan ilana bakıldığında lise ve önlisans mezunu 153 elektrik teknisyeni ile lise mezunu toplam 47 kişilik elektrik teknikeri alımı yapılacak.

Alım Yapacak Kurum: Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi (TEİAŞ)
Alınacak Pozisyonlar: Elektrik Teknisyeni, Elektrik Teknikeri
Son Başvuru: 29 Mart 2017

KİMLER MÜRACAAT EDEBİLİR


Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi (TEİAŞ)'ın toplam 200 kişilik tekniker ve teknisyen alım ilanına kimler müracaat edebilir ve adayların hangi bölüm mezunu olması gerekmektedir.

16 Elektronik Teknisyeni (Lise ve dengi okulların Elektronik, Haberleşme Sistemleri, Otomasyon Sistemleri bölümü mezunu); 137 Elektrik Teknisyeni (Lise ve dengi okulların Elektrik, Elektrik Tesisat ve Pano Montörlüğü, Yüksek Gerilim Sistemleri, Endüstriyel Bakım Onarım bölümü mezunu) ve 47 Elektrik Teknikeri (Meslek Yüksekokullarının (önlisans) Elektrik veya Elektrik Enerjisi Üretim, İletim, Dağıtım bölümü mezunu) alınacaktır.

MÜRACAATLAR NASIL YAPILIR

Müracaat etmek isteyen adayların 29 Mart 2017 tarihine kadar ilanın yayımlandığı İŞKUR şube ve müracaat merkezlerinden başvurularını yapması gerekmektedir.

Resmi Bildiri ve Alınacak İller İçin Tıklayınız
Editör: TE Bilisim