Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu 16 Mart 2017 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesinde bulunan personel ihtiyacını karşılamak amaçlı farklı niteliklerde toplamda 12 personel alacak.  Alımlar Gebze/Kocaeli ili için geçerlidir. 

Hangi Şartlarda Alım Yapılacak ?

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Ulusal Metroloji Enstitüsü alım yapacağı personeller için, kamu haklarından mahrum bulunmamaları, herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamaları, görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir bulaşıcı hastalığı ve engeli bulunmaması, Ağırlıklı lisans mezuniyet notu 4,00 üzerinden en az 2,50 olmak, istenilen ingilizce sınavlarından puan almış olmak, Üniversite lisans öğrenimini, süresi içinde ya da normal öğrenim süresinden en fazla bir öğretim yılı gecikmeli bitirmiş olmak (herhangi bir nedenle kayıt dondurulmuş olup da belgelenmesi halinde kayıt dondurulan süre hesaba katılmayacaktır) şartları aranmaktadır. Bu şartlara uygun olan adayların başvuruları kabul edilecektir. 

Başvurular;

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Ulusal Metroloji Enstitüsü personel alımı ilanına başvuruda bulunacak olan adaylar, en geç 06 Nisan 2017 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, “www.ume.tubitak.gov.tr” adresinden İş Başvuru Sistemine kayıt olmak gerekmektedir. (Başvuru için özgeçmiş oluştururken, istenilen tüm evrakın sisteme elektronik ortamda eklenmesi ve referans kodu seçilerek başvuru yapılması zorunludur). İş Başvuru Sistemi yoluyla yapılan başvurular haricinde başvuru kabul edilmeyecektir. İlanın Tam Metni için Buraya Tıklayınız.
Editör: TE Bilisim