Türkiye Belediyeler Birliği, kurum bünyesinde istihdam edilmek üzere “uzman” kadrosunda alım yapacağını duyurdu. Toplamda 8 uzman alımının yapılacağı ifade edilen ilanda başvuru için son gün 29 Eylül olarak belirtildi.

UZMAN ALIMI İÇİN ŞARTLAR NELERDİR?

Türkiye Belediyeler Birliği “Uzman Alımı” ilanında 2 farklı kadroda istihdam edilmek üzere personel alımı yapacak. Toplamda 8 kişilik alım için 5 kişilik kadro en az dört yıllık öğrenim veren yükseköğretim kurumlarının Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakülte veya bölümlerinden mezun olanlar; 3 kişilik kadro da en az dört yıllık öğrenim veren yükseköğretim kurumlarının mühendislik, mimarlık, şehir ve bölge planlama fakülte veya bölümlerinden mezun olan adaylar için geçerli.

İki kadro için de en az B düzeyinde Yabancı Dil Sınavı’nda puan almak gerekiyor. Başvurular için genel şartlar ise;

  • Son başvuru tarihi itibariyle geçerliliği devam eden Kamu Personel Seçme Sınavından (KPSS) P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak,
  • Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmamak,
  • Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmamak,
  • Yurt içi ve dışı seyahat etmesinde herhangi bir engeli bulunmamak,
  • Yapılacak güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması sonucunda göreve başlamalarında bir engel bulunmamak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILIYOR?

Adaylar başvurularını 18-29 Eylül tarihleri arasında Türkiye İş Kurumu İl/Şube Müdürlükleri’ne şahsen veya elektronik ortamda www.iskur.gov.tr adresinden yapabilecek. Daha sonra İŞKUR tarafından Türkiye Belediyeler Birliği’ne gönderilen liste üzerinden adaylar yazılı ve/veya sözlü sınava tabi tutulacak.

Türkiye Belediyeler Birliği “Uzman” alımı ilanına ulaşmak için TIKLAYIN

Editör: TE Bilisim