Türkiye Belediyeler Birliği 17 Mart 2017 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesindeki personel ihtiyacını karşılamak üzere 20 personel alacak. Alımlar Daimi İşçi statüsünde nitelikli personel şeklinde olacak. Adayların en az Ön Lisans mezunu olmak sureti ile Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir.

20 Personelin Kadro Dağılımı Nedir ?

Türkiye Belediyeler Birliği alım yapacağı 20 kişilik boş kadro ile, 3 Bilgi Güvenlik Uzmanı (Sistem Güvenliği Uzmanı), 1 Tercüman (Arapça), 10 Yazılım Mühendisi, 1 Web Tasarım Uzmanı (Bilgisayar), 5 Uzman (Genel) olmak üzere dağılmaktadır. Her kadro için aranan özel şart farklıdır. Buna yapılan duyurudan ve ilanın devamında göreceksiniz. 

Adaylardan Aranan Genel Şartlar Nelerdir?

Türkiye Belediyeler Birliği adaylardan, erkek adaylar için askerliğini tamamlamış veya askerlik ile ilgisi bulunmaması, yurtiçi ve yurtdışında seyehat etmesine engel olacak herhangi bir durumu olmaması, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir engeli veya sağlık durumu olmaması, Son başvuru tarihi itibari ile ÖSYM tarafından yapılmış Kamu Personeli Seçme Sınavından geçerlilik süresi dolmamış Lisans mezunları için KPSSP3 ve Önlisans Mezunları için KPSSP93 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartları aranmaktadır. Alım tablosuna ve her kadro için istenilen özel şartlara Buraya Tıklayarak ulaşabilir ve daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

BAŞVURULAR;

Türkiye Belediyeler Birliği personel alımı ilanına başvuruda bulunacak olan personel adayları, 22 Mart 2017 tarihi itibari ile başlamak sureti ile ve en geç 31 Mart 2017 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, Türkiye İş Kurumu İl/Şube Müdürlükleri’ne şahsen veya elektronik ortamda “www.iskur.gov.tr” internet adresi üzerinden yapılacaktır.
Editör: TE Bilisim