Ülkemizde faaliyetlerine devam etmekte olan Türkiye Belediyeler Birliği kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda personel alımı yapmaktadır. Alım ilanları genel olarak Türkiye Belediyeler Birliği tarafından hazırlanmakta ve kamuoyuna Devlet Personel Başkanlığı ya da İŞKUR üzerinden duyurulmaktadır.

İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlar için Türkiye Belediyeler Birliğinin kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 20 personel alımı yapacağı öğrenildi. Adayların 31 Mart 2017 tarihine kadar İŞKUR üzerinden müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak ve detaylar nedir?

DETAYLAR

Alım Yapacak Kurum: Türkiye Belediyeler Birliği
Alınacak Personel Sayısı: 20
Son Başvuru Tarihi: 31 Mart 2017
Kamu Kurumu Personel Alımı
Farklı Pozisyon Sayısı: 6

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK


Türkiye Belediyeler Birliğinin hazırladığı ilan kamuoyuna duyuruldu peki hangi pozisyonlar için Türkiye Belediyeler Birliği kaç personel alımı yapacak.

Bilgi Güvenlik Uzmanı - 3 Personel
Tercüman (Arapça) - 1 Personel
Yazılım Mühendisi - 10 Personel
Web Tasarımcısı - 1 Personel
Uzman (Genel) - 3 Personel
Uzman (Genel) - 2 Personel

Yukarıda Türkiye Belediyeler Birliğinin hangi pozisyon için kaç personel alımı yapacağı detaylı olarak belirtilmiştir.

BAŞVURULAR

Başvuru yapmak isteyen adayların Türkiye Belediyeler Birliğinin alım ilanını yayımlayan il İŞKUR şube ve müacaat merkezlerinden yapıldığı gibi yine adaylar aşağıda ki linkten Türkiye Belediyeler Birliğinin alım ilanlarını bularak 31 Mart 2017 tarihine kadar başvurularını yapabilir.

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx
Editör: TE Bilisim