Türkiye'nin internet ve iletişim ağı konusunda önemli firmaları arasında yer alan ve sektörüne milyonlarca lira para yatırımı gerçekleştiren Turkcell ve Grup Şirketleri açık pozisyonları için interaktif iş ilanları siteleri aracılığı personel alımları gerçekleştirmektedir.

Turkcell ve Grup Şirketleri tarafından kamuoyuna yeni duyurulmuş ilanlara bakıldığında çok sayıda personel alımı yapılacağı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak ve detaylar nedir.

DETAYLAR

Alım Yapacak Firma: Turkcell ve Grup Şirketleri İlan Edilen Pozisyon: 130'a Yakın Alınacak Personel Sayısı: Yüzlerce 

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILIYOR

Turkcell ve Grup Şirketleri ilan ettikleri 130'a yakın pozisyona personel alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak. FİNANSAL ÇAĞRI MERKEZİ MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ MÜŞTERİ HİZMETLERİ KANAL ANALİTİĞİ UZMANI SERVİS DESTEK UZMANI DATABESA UZMANI HELPDESTEK UZMANI VERİ MERKEZİ DESTEK UZMANI Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar başta olmak üzere 130'a yakın pozisyon için personel alımı yapılacak. Peki nasıl başvuru yapılır.

BAŞVURULAR

Turkcell ve Grup şirketleri bünyesinde personel olarak istihdam etmek isteyen adayların aşağıda belirtilmiş linki takip etmesi gerekmektedir. İlgili link aracılığı ile aranan pozisyonları ve şartları gözlemleyecek olan adaylar nitelikler konusunda uyumlu olduğu tüm pozisyonlar için yine aynı kanal üzerinden kendi bilgilerine göre başvurularını tamamlayabilir.

https://goo.gl/9yvzTw 
TÜM İLANLARI BURADAN SORGULAYIN

Editör: TE Bilisim