Türkiye'nin önde gelen operatör ve internet firmasından bir tanesi olan Turkcell ve Grup Şirketleri açık pozisyonları için çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. Turkcell ve Grup Şirketleri personel alımı ilanlarını interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile duyurmaktadır.

Turkcell ve Grup Şirketleri tarafından yeni yayımlanan ilanlara bakıldığında yüzden fazla pozisyon için yüzlerce personel alımı yapılacağı görülmektedir. Peki Turkcell ve Grup Şirketleri hangi pozisyonlar için personel alımı yapacak ve Turkcell ve Grup Şirketleri personel alımı detayları nedir.

DETAYLAR

Alım Yapacak Firma: Turkcell ve Grup Şirketleri
İlan Edilen Pozisyon: 140'a Yakın
Alınacak Personel Sayısı: Yüzlerce

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILIYOR

Turkcell ve Grup Şirketleri ilan ettikleri 140'a yakın pozisyona personel alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak.

FİNANSAL ÇAĞRI MERKEZİ MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ
MÜŞTERİ HİZMETLERİ
KANAL ANALİTİĞİ UZMANI
SERVİS DESTEK UZMANI
DATABESA UZMANI
HELPDESTEK UZMANI
VERİ MERKEZİ DESTEK UZMANI

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar başta olmak üzere 140'a yakın pozisyon için personel alımı yapılacak. Peki nasıl başvuru yapılır.

BAŞVURULAR

Turkcell personel alımı ilanlarına müracaat edecek olan adayların aşağıda belirtilmiş olan linki takip ederek müracaatlarını aynı kanal üzerinden gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/9yvzTw
TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim