Turkcell ve Grup Şirketleri her sene açık bulunan pozisyonlar için çok sayıda eleman personel alımı yapmaya devam ediyor. Alımlar hakkında Turkcell ve Grup Şirketleri resmi internet sitesi aracılığı ile adaylara bilgi verdiği gibi yine interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile de açık pozisyonları duyurmaktadır.

Turkcell ve Grup Şirketleri, interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile yayımlamış oldukları açık pozisyonlar için personel alımı gerçekleştirecek. 100'den fazla kadro belirlenmiş olup adaylar bu kadrolar için müracaat edebilir.

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

Turkcell ve Grup Şirketleri, interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile yayımlamış oldukları açık pozisyonlar için personel alımı gerçekleştirecek. 100'den fazla açık kadronun olduğu görülüyor. Peki bu kadrolar hangleri

ÇAĞRI MERKEZİ MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ
ÇAĞRI MERKEZİ SATIŞ MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ
FİNANSAL ÇAĞRI MERKEZİ MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ
YÖNETİM SİSTEMLERİ UZMANI
SATIŞ OPERASYONLARI TAKIM LİDERİ
RAPORLAMA GELİŞTİRME UZMANI
BİLGİ TEKNOLOJİLERİ GÜVENLİK UZMANI
ETKİLEŞİM TASARIM UZMANI
İŞ ZEKASI ÜRÜN YÖNETİCİSİ
PERSONEL OPERASYONLARI BORDRO VE YASALLAR UZMANI
SATIŞIN EV HALİ-TELESATIŞ MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ

Yukarıda bulunan pozisyonlar başta olmak üzere Turkcell ve Grup Şirketleri 100'den fazla kadro için kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı gerçekleştirmektedir. Adayların gerekli niteliklere sahip olması gerekmekte olup müracaatlar için aşağıda ki linki kullanabilirsiniz.

https://goo.gl/Ux35va