Ülkemiz de yıllardır faaliyetlerini sürdüren ve en çok tercih edilmekte olan operatör firması arasında yer almakta olan Turkcell ve Grup Şirketleri açık pozisyonlarına interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile yayımladıkları pozisyonlar için personel alımı gerçekleştirmektedir.

Turkcell ve Grup Şirketleri tarafından interaktif iş ilanları sitelerine duyurulan 130'a yakın pozisyon için Turkcell'in personel alımı yapacağı öğrenildi. Adaylar müracaatlarını internet üzerinden gerçekleştirebilmektedir. Peki detaylar nedir, hangi pozisyonlara alım yapılıyor.

DETAYLAR

Alım Yapan Firma: Turkcell ve Grup Şirketleri

Açık Pozisyon Sayısı: 130'a Yakın

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILIYOR

Turkcell ve Grup Şirketleri 130'a yakın ilan ettiği açık pozisyon için personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki hangi pozisyonlara alım yapılıyor.

ÇAĞRI MERKEZİ MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ
SUPERONLİNE ÇAĞRI MERKEZİ MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ
MARMARA BÖLGE KONTRAT YÖNETİMİ MÜDÜRÜ
BANKA ÇAĞRI MERKEZİ MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ
HOME AGENT-SATIŞ MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ
KİRALAMA SORUMLUSU
KUZEY KIBRIS TURKCELL'LE GELECEK SENİN- YAZ STAJI
ENGELLİ- ÇAĞRI MERKEZİ MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ

BAŞVURULAR

Yukarıda yer almakta olan pozisyonlar başta olmak üzere Turkcell ve Grup Şirketleri ilan ettiği 130'a yakın açık pozisyon için personel alımı yapıyor. Peki nasıl başvuru yapılır. Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıda ki linki takip ederek ilgili pozisyonlara aranan nitelikleri öğrenmesi ve müracaatlarını da aynı kanal üzerinden gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/WfVoEq
TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim