Türkiye'nin üretim anlamında en köklü ve en bilinir firmaları arasında ye almakta olan Türk Traktör açık pozisyonlarına personel alımları gerçekleştirmye ve bu pozisyonları iş ilanları siteleri aracılığı ile kamuoyuna duyurmaya devam ediyor.

Türk Traktör tarafından hazırlanan ve iş ilanlrı siteleri aracılığı ile yayımlanan ilanlar incelendiğinde Türkiye geneli toplam 30'a yakın yayımlanan iş ilanları için personel alımı gerçekleştirileceği görülmektedir. Peki Türk Traktör hangi pozisyonlar için alım yapıyor ve detaylar nedir?

DETAYLAR

Alım Yapan Firma: Türk Traktör
Açık İş İlanı: 30'a Yakın
Özel Sektör / Daimi

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILACAK


Türk Traktör yayımlamış olduğu 30'a yakın iş ilanı için personel alımı yapmaktadır. Pekihangi pozisyonlar için Türk Traktör personel alımı gerçekleştirilecek.

İş Etüdü Mühendisi
Teknik Eğitim Uzmanı
Satış Yetkilisi
Ürün Tekniker Uzmanı
Takım Tasarım Mühendisi
Engineer-Driveline
Giriş Kalite Mühendisi
Servis Mühendisi ( İş makineleri)
Yukarıda yer alan pozisyonlar başta olmak üzere çok sayıda pozisyon için Türk Traktör personel alımı gerçekleştirecektir. Peki başvurular nasıl yapılır?

NASIL BAŞVURULUR

Türk Traktör'ün personel alımı ilanına müracaat edecek olan adayların aşağıda ki linki takip ederek gerekli müracaatlarını yapması gerekmektedir. Yine adaylar bu link aracılığı ile alım yapılacak tüm pozisyonları görebilir ve aranan şartlar hakkında da bilgi sahibi olabilir.

https://goo.gl/wcu76x
DİĞER İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim