Ülkemizin en köklü firmalarından bir tanesi olan Türk Traktör 1954 yılında başlamış olan macerasına büyüme ile devam etmiş ve grafiğini yükseltmeye devam etmiştir. Türkiye'nin iç pazarında ve yurt dışına ihracat rakamları ile ülke ekonomisine büyük katkı sağlayan Türk Traktör açık pozisyonlarına personel alımları yapmaya devam ediyor.

Türk Traktör personel alımları için sınav düzenlediği gibi yine yüksek pozisyonlar için interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile ilan ettiği pozisyonlar için personel alımları da yapmaktadır. Türk Traktör tarafından ilan edilen pozisyonlara bakıldığında 40'a yakın ilan için personel alınacağı görülmektedir. Peki detaylar nedir ve hangi pozisyonlar için alım yapılacak.

DETAYLAR

Alım Yapacak Kurum: Türk Traktör
İlan Edilen Pozisyon: 40'a Yakın
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILACAK

Türk Traktör tarafından yayımlanmış olan 40'a yakın ilan için personel alımı yapılacaktır. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak.

Lojistik Geliştirme Teknisyeni
Teknik Eğitim Uzmanı(İş Makineleri)
İnsan Kaynakları Asistanı
Hukuk Asistanı
Ürün Teknik Uzmanı-Ekipman
Ürün Teknik Uzmanı-Ekipman
SAP Uzmanı
Tesis Bakım Mühendisi
Yedek Parça Satış Sorumlusu(İş Makineleri)
Özel, Filo ve İkinci El Satışlar Uzmanı

BAŞVURULAR

Yukarıda belirtilen pozisyonlar başta 40'a yakın ilan için personel alımı yapılacaktır. Peki nasıl başvuru yapılır. Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıda ki linki takip ederek başvurularını yapması gerekmektedir.

https://goo.gl/jbCE1g
TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim