Türk Traktör ülkemizde bilinen ve en köklü firmalardan bir tanesidir. Diğer firmaların aksine işçiye oldukça değer veren ve maaşlarını yüksek tutan firmanın imkanları da iyi olduğu için pek çok kişi Türk Traktör'e başvuru yapmak istemektedir. Türk Traktör açık pozisyonlarını resmi internet sitesinde bulunan açık pozisyonlar aracılığı ile duyurduğu gibi aynı zamanda interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile de yayımlamaktadır. Yeni yayımlanan iş ilanları incelendiğinde Türk Traktör firmasının farklı pozisyon için çok sayıda personel alacağı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak ve bu pozisyonlar için aranan şartlar nelerdir?

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

Türk Traktör firması kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda personel alımı yapacağını duyurdu. Peki alınacak olan personeller hangi pozisyonlarda çalışacak? Yayımlanan iş ilanlarına göre;

Yedek Parça Satış Sorumlusu
Üretim Metot Mühendisi
Konstrüksiyon Teknisyeni
İç Denetçi
Endüstriyel İlişkiler ve İdari İşler Uzmanı
Teknik Destek Mühendisi
Montaj Metot Mühendisi

Yukarıda ki pozisyonlar başta olmak üzere 30'e yakın farklı pozisyon için personel alımları yapılacak.

Kimler Başvurabilir

Gerekli bölümlerden mezun olmak
Askerlik sıkıntısı olmamak
Adli sicili temiz olmak
İşinde başarı olmak
Yoğun tempoda çalışabilir olmak
Ekip çalışmasına yatkın olmak

Yukarıda belirtilen nitelikler Türk Traktör firması tarafından aranmakta olup her pozisyon için farklı farklı nitelikler aranmaktadır. Bu nitelikleri öğrenmek, alınacak olan pozisyonlar hakkında bilgi sahibi olmak ve başvuru yapmak için aşağıda ki linki takip ediniz.

http://www.kariyer.net/turk-traktor-is-ilanlari-c17827-p8591/