Türk Telekom personel alımı yapıyor. Türk Telekom bünyesindeki çalışan personel ihtiyacını karşılamak üzere 130 boş pozisyon ile çok sayıda personel alacak. Sizde Türk Telekom iş başvurusunda bulunmak için haberimizin devamında verilen bilgileri inceleyebilirsiniz.

TTNET ve Avea'nın birleşimi ile tek çatı olan Türk Telekom eskisine nazaran daha iyi bir kadro ile hız kesmeden bu yılda da büyük adımlar atarak büyümede devam ediyor. Bu zamana kadar pek çok kişiye istihdam alanı sağlayan ve bundan sonra da yeni geleceğine emin adımlarla ilerleyen Türk Telekom 2016 yılında da yeni istihdam alanları ile de yoluna kaldığı yerden devam ediyor.

Türk Telekom personel eleman alımı 2016 yılında 465 kişilik bir istihdam alanı açmak için kolları sıvandığını duyurdu. Türkiye'nin en büyük şirketleri arasında yer alan Türk Telekom'un bu yılda da istikrarlı ve liderlik anlayışı ile ilerlemeye devam edeceğinin sinyallerini vermiş oldu. Yayınladığı ilanlar çerçevesinde geneli Türkiye'nin en büyük nüfusuna sahip İstanbul başta olmak üzere İzmir, Adana, Bursa, Ankara, Eskişehir, Çorum, Kocaeli, Denizli, Samsun gibi bir çok ilde de personel alımı yapacağı bilgisi geldi.

Türk Telekom personel eleman alımı 2016 yılında verdiği ilanlar doğrultusunda, alım yapacağı pozisyonlar ile ilgili gerekli açıklama ile başvuru yapacak adayları bilgilendirdi. Bu pozisyonlardan bazıları, şikayet yönetimi uzmanı, çağrı merkezi müşteri temsilcisi, iş analisti, kanal kazançları uzmanı, iş birlikleri gelir ve ürün yönetim uzmanı, telefon alt yapı operasyon uzmanı, veri ambarı ve iş zekası uzmanı, PMO Manager, güvenlik izleme ve analiz sistemleri uzmanı, bordro uzmanı, satış proje uzmanı, tele satış yetkilisi, özel hukuk avukatı, dergi ve içerik uzmanı, bilgi güvenliği uzmanı, satış hedeflendirme uzmanı, finansal planlama ve analiz uzmanı, Unix / Linux Sistem Yöneticisi, kiralama yöneticisi gibi alanlarda personel alımı için ilan vermiş bulunmaktadır.

Türk Telekom personel eleman alımı 2016 yılında bu yazdığımız ilan dışında da ilanlar vermiş ve personel alımı yapacağı zamanlar mevcuttur. Sitemizi takip ederek en son bilgi ve haberleri öğrenebilir rakiplerinizden bir adım öne geçebilir hayatınıza ve geleceğinize 1-0 önde başlayabilirsiniz. Siz de bu fırsatları ve haberleri takip ederek yeni istihdam alanlarından haberdar olabilir ve birbirinden güzel sektörlerde iş sahibi olabilirsiniz.

Türk Telekom Personel alımı ilanlarına başvuruda bulunmak için ve boş pozisyonlara ulaşmak için alt kısımda verilen bağlantıyı kullanabilirsiniz.
http://www.kariyer.net/turk-telekomunikasyon-a-s-is-ilanlari-c14035-p4421/
Editör: TE Bilisim