Türk Telekom firması her sene büyümeye devam ettiği gibi personel alım sayısını da giderek artırmaktadır. TTNET ve Avea firmalarını da kendi ismi altına katan firma nitelikli personel arayışı içerisine girdi. Türkiye'nin lider operatör, sabit hat ve internet firmalarından bir tanesi olan Türk Telekom yeni yayımlamış olduğu iş ilanları ile çok sayıda personel alımı yapacağını duyurdu. Peki alınacak olan personeller hangi pozisyonlarda çalışacak? Bu pozisyonlara kimler başvurabilecek?

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi
Senior VMware Specialist
Satış Eğitim Uzman Yardımcısı
Bölge Satış Yöneticisi
İş Analisti
Raporlama Uzmanı
GPO & İş Ortakları Segment Uzmanı
Digital Assets Specialist

Yukarıda bulunan pozisyonlar başta olmak üzere Türk Telekom kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 69 farklı pozisyon için çok sayıda personel alımı yapacak.

Kimler Başvurabilir

Türk Telekom firması 69 farklı pozisyon için çok sayıda personel alacak. Peki alınacak olan personellerde ne gibi niteliklere sahip olması bekleniyor.

Gerekli okullardan mezun olmak
Sicili temiz olmak
Sağlığı iş yapmaya yatkın olmak
Gerekli belge ve sertifikalara sahip olmak
Diksiyonu düzgün
İkna kabiliyeti yüksek
Yoğun tempoda çalışabilir olmak

Yukarıda belirtilmiş olan Türk Telekomünikasyon Anonim Şirketi tarafından aranmakta olan niteliklerden bazılarıdır. Eğer sizlerde bu niteliklere sahip ve Türk Telekom firmasına başvuru yapmak istiyorsanız aşağıda bulunan başvuru linki aracılığı ile öz geçmiş formunuzu gönderebilirsiniz.

http://www.kariyer.net/turk-telekomunikasyon-a-s-is-ilanlari-c14035-p4421
Editör: TE Bilisim