Avea ve TTNet'i tek çatı altında birleştiren Türk Telekom firması personel alımı yapmaya devam ediyor. Müşteri memuniyetine en önem veren firmalardan bir tanesi olan Türk Telekom yeni yayınladığı bildiri ile ile boş kadrolarını duyururken nitelikli personel alımları ile şirkette ki çalışan sayısını da artırmayı hedeflemektedir. Şuanda Türk Telekom'un resmi internet sitesinde yer alan ilan bölümünde ve online iş sitelerinde firmanın yüzlerce personel alım yayını bulunmaktadır. Bugün yapılan yeni bildiri ile Türk Telekom kendi bünyelerinde ki 106 pozisyonun doldurulması için personel alacak.

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

Merkezi Çözümler Uzmanı, TV Geliştirme Uzmanı, Müşteri Temsilcisi, Veri Giriş Elemanı, İş Analisti, Bardro Uzmanı, Takım Lideri, Raporlama Uzmanı, Saha Yöneticisi, Tekniker, Kiralama Uzmanı, Denetim Uzmanı, Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi, Müşteri Temsilcisi (ENGELLİ), KURUMSAL SATIŞ SORUMLUSU, Türk Telekom Mobil Projesi Müşteri Temsilcisi, Müşteri Temsilcisi, Engelli Müşteri Temsilcisi , Müşteri Temsilcisi, Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi, Call Center Customer Agent, Müşteri Temsilcisi, Engelli Müşteri Temsilcisi, Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi, Kontrat Yönetimi Uzmanı/Kıdemli Uzmanı, Investor Relations Asst. Associate/Associate, Tivibu İçerik Planlama (Günlük) Uzmanı, Tivibu İçerik Planlama (Aylık) Uzmanı, Senior Application Operation Specialist*Satış Öncesi ve Satış Sonrası Destek Uzmanı, Faturalama Servis Yönetimi ve Tanımlama Uzmanı, Senior Application Server Manager, Sabit Süreç Deneyimi Uzmanı, Sanal Mobil Operatörler Uzmanı/Kıdemli Uzmanı, Dış Arama Operasyonu Kıdemli Uzmanı, TV Müşteri Elde Tutma Uzmanı, Kurumsal Müşteri Servisleri Yerinde Destek Uzmanı, Kiralama Uzmanı

Türk Telekom firması yayınladığı iş ilanları ile yukarıda adı geçen pozisyonların tamamına yüzlerce personel alımı gerçekleştirecek. Her pozisyon için aranan şartlar ve nitelikler farklıdır. Söz konusu ilan detaylarını görmek, pozisyonlara başvuru yapmak ve aranan nitelikleri gözden geçirmek için aşağıda ki linki takip ediniz.

http://www.kariyer.net/turk-telekomunikasyon-a-s-is-ilanlari-c14035-p4421/#tblFirmaIlanlari