Türk Hava Yolları her sene kendi bünyelerinde tespit etmiş olduğu boş pozisyonların doldurulması için ilanlar yayınlamaya devam etmektedir. Söz konusu ilanlar Türk Hava Yollarının resmi internet sitesi aracılığı ile kamuoyuna duyurulduğu gibi aynı zamanda interaktif iş ilanları sitesi aracılığı ile de müracaatlar kabul edilebilmektedir.

Türk Hava Yollarından yayınlanan yeni bildiri ile kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere uzman personel alımının yapılacağı öğrenildi. Nitelikler ve pozisyon hakkında pek çok bilgi de kamuoyu ile paylaşıldı.

Kimler Başvurabilir

Üniversitelerin lisans bölümlerinden mezun olmak
Erkek adaylar için askerlik sıkıntısı olmamak ya da en az 1 yıl tecilli olmak
İyi derece İngilizce bilmek
1 Ocak 1990 veya daha sonrası doğumlu olmak (Yükseklisans mezunları için 1988)

Mezun olunması gereken bölümler; Eğitim seviyesi olarak ise en az 4 yıllık eğitim veren üniversitelerin Endüstri Mühendisliği, İşletme Mühendisliği, Endüstri ve Sistem Mühendisliği ve Üretim Sistemleri Mühendisliği bölümlerinden birinden mezun olmak gerekmektedir.

Söz konusu Türk Hava Yollarının başvurmuş olduğu uzman yardımcısı personel alımına başvuracak olan adayların İngilizceyi aşağıda belirtilen seviyeler düzeyinde bilmesi gerekmektedir. Dil oldukça önemli olduğu için aşağıda belirtilen seviyeler kadar İngilizceyi bilmeyen adaylar kadro için uygun görünmeyecektir. TOEFL(IBT) : 79. IELTS (Academic) : 6,5. YDS : 75.

Başvuru yapmak isteyen adaylar aşağıda ki linkten müracaatlarını gönderebilir.

https://www4.thy.com/cv/cvEndustri.jsf;jsessionid=J5njXMphGjQPdg4KD43Qcr6JZbxvf1TsCRq7RJTcKh8zvHps4brK!-1836357729
Editör: TE Bilisim