Ülkemizde başta olmak üzere dünyanın dört bir ülkesinde marka olarak bilinen ve her bir bölgeye seferleri bulunmakta olan Türk Hava Yolları (THY) yeni yatırımlarına hızla devam ettiği gibi müşteri hizmetlerinin yükselmesi ve seferlerde her hangi bir problemin meydana gelmemesi için personel alımlarını da devam etmektedir.

Türk Hava Yolları (THY) her sene binlerce personel alımı gerçekleştirmekte olup kurum bünyesinden 2018 yılı plan ve bütçeye ilişkin önemli açıklamalar yapıldı. Bu açıklamalar da personel alımına yönelik bazı duyurular da yapıldı ve kaç kişilik personel alımının hedeflendiği duyuruldu.

7 BİN PERSONEL ALINACAK

Türk Hava Yolları (THY) tarafından yapılan açıklama da ana kademe için 3 bin, iştiraklerle 3 bin 500 personel alınacağını ve bu sayıya ekstra olarak 500 kişilik alımın daha yapılarak sayının 7 bine çıkartılması için çalışmaların yürütüleceği duyuruldu.

Buna göre Türk Hava Yolları (THY)'nin 2018 yılı içerisinde toplam 7 bin kişilik personel alımı yapılmasının hedeflendiği söylendi. Alımların henüz ne zaman yapılacağına ilişkin her hangi bir bilgi yok ancak büyük bir alımın gerçekleştirileceğine kesin gözü ile bakılmaktadır. Türk Hava Yolları (THY)'den yakın zamanda konu hakkında yeni bir duyuru daha gelebilir ve personel alımı ilanları kamuoyuna duyurulabilir.

TÜM İLANLARI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim