Türkiye'nin ve pek çok Avrupa ülkesinin lider markası olarak bilinen sponsorluk anlaşmaları ve hizmet kalitesi ile müşteri memnuniyetini gün geçtikçe artıran Türk Hava Yolları THY yeni yatırımlarını gerçekleştirmekte ve personel alımlarını da sürdürmektedir.

Türk Hava Yolları THY personel alımı ilanlarını resmi internet sitesinde bulunmakta olan insan kaynakları, açık pozisyonlar bölümü aracılığı ile duyurmakta olup öğrenciler arasından part time personel alımı yapacakları da belirtildi. Peki hangi iller için alımlar yapılacak ve hangi bölüm mezunları alım ilanına başvuru yapabilecek?

HANGİ İLLERDE ALIM YAPILACAK?

Türk Hava Yolları THY cephesinden yapılan açıklama ile ürk Hava Yolları Ağrı, Ankara, Antalya, Artvin, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Ordu-Giresun, Samsun, Şanlıurfa, Trabzon, Van iller için part time personel alımı yapılacağı belirtildi. Peki hangi bölüm mezunları alınacak?

BÖLÜMLER ve DİĞER DETAYLAR NEDİR?

Türk Hava Yolları THY Hava Lojistiği, Hava Trafik Kontrol Bölümü, Havacılık Elektrik Elektroniği, Havacılık İşletmeciliği, Havacılık Yönetimi, Havacılıkta Yer Hizmetleri Yönetimi, Lojistik Lojistik Ve Taşımacılık, Lojistik Yönetimi, Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği, Sivil Havacılık ve Kabin Hizmetleri, Uçak Elektriği, Uçak Elektrik Ve Elektroniği, Uçak Elektroniği, Uçak Gövde Bakım, Uçak Gövdesi, Uçak Motoru, Uçak Teknolojisi, Uçak Yer Destek Sistemleri, Uçuş Harekat Yöneticiliği, Ulaştırma Ve Lojistik Bölümü, Uluslararası Lojistik, Uluslararası Taşımacılık Ve Lojistik, Uluslararası Taşımacılık Yönetimi, Uluslararası Ticaret Ve Lojistik Yer Hizmetleri bölümleri öğrencilerini part time olarak alacak olup öğrencilerin 1994 ile 1999 yaşları arasında olması gerekmektedir. Öğrenciler 6 ay boyunca istihdam edecek olup haftalık olarak 20 saat ile 30 saat arasında çalışmaları beklenmektedir.

Editör: TE Bilisim