Türk Hava Yolları, Türkiye başta olmak üzere dünyanın dört bir yanına sefer düzenleyen ve adını tüm dünyaya duyurmuş kaliteli hava yolu şirketlerinden bir tanesidir. Türk Hava Yolları diğer firmalara oran ile müşteri hizmetlerine ve ilişkilerine oldukça önem vermekte olup müşterilerin madur olmaması için elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışmaktadır. Bu sebepten ötürü diğer firmalara göre daha fazla yolcu taşımacılığı yapan Türk Hava Yolları yeni alınan ve eski uçaklarda görev yapmak üzere pilot alımı yapmaya devam ediyor. Peki pilot alımları nasıl yapılıyor? Detaylar nedir?

Alınan Pilot Türleri

Türk Hava Yolları diğer uçak firmaları gibi emekli pilot asker alımı ya da tecrübeli asker alımının yanı sıra dinamik ve genç kişileri eğiterek onları da kendi bünyesinde istihdam etmesini sağlamaktadır. Bu kapsamda Türk Hava Yolları;

Tecrübeli Pilot
Tecrübesiz Pilot
Eğitilmek Üzere Pilot
İkinci Pilot

Yukarıda belirtilen pilot türleri için Türk Hava Yolları çok sayıda alım yapmaya devam etmektedir. Yine diğer firmalar gibi interaktif iş ilanları sitesi aracılığı ile ilanları yayımlamak ve başvuruları kabul etmek yerine resmi internet sitesi aracılığı ile boş kadroları duyuran ve buradan başvuruları kabul eden Türk Hava Yollarının pilot alım ilanına başvurmak isteyen adayların aşağıda ki linki takip etmesi gerekmektedir.

http://www.turkishairlines.com/tr-tr/pilot-alimlari
Editör: TE Bilisim