Türk Hava Yolları bünyelerinde ki boş pozisyonların doldurulması için her sene personel alım ilanları yayımlamaktadır. Genel olarak resmi internet sitesi aracılığı ile kamuoyuna personel alım ilanını yayımlamakta olan kurum interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile de boş pozisyonları bildirmekte ve buradan gelen başvuruları da kabul etmektedir. Tecrübeli, tecrübesiz personel alımı yapmakta olan Türk Hava Yolları staj için çalışacak personel alımı da gerçekleştirmekte olup bu alımlara ilişkin detayları internet sitesinde bulunan kariyer sayfası aracılığı ile duyurmaktadır. Yeni yapılan duyuru ve yayımlanan ilanlara bakıldığında Türk Hava Yolu firmasının personel alımı yapacağı görülmektedir.

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılıyor

Türk Hava Yolları yayımlamış olduğu iş ilanları ile personel alımı yaptığını duyurdu. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılmaktadır. İnteraktif iş ilanları sitelerine bakıldığında Türk Hava Yollarının;

Engelli ve Engelsiz personeller için genel başvuruları kabul ettiği görülmektedir. Bu kadrolar için başvuru yapacak olan adayların tüm müracaatları kabul edilmekte ve uygun bulunmakta olan adaylar genel olarak uçak içi veya dışı personel olarak görevlendirilmektedir. Yine pilot ve staj alımları hakkında adaylara resmi internet sitesi aracılığı ile bilgi vermekte olan THY'nin ilanlarını görmek ve başvuru yapmak isteyen adayların aşağıda ki linki takip etmesi gerekmektedir.

http://www.turkishairlines.com/tr-tr/kariyer/kariyer-ilanlari
http://www.kariyer.net/thy-do-co-ikram-hizmetleri-a-s-is-ilanlari-c12972-p42079/#tblFirmaIlanlari
Editör: TE Bilisim