Türk Hava Yollarında görev yapmak isteyen kabin memuru adaylarına müjde..

Bilindiği gibi THY Avrupa’nın en prestijli kurumları arasında yer almakta. İş arayan adayların ve meslek edinmek isteyenlerin kariyerine THY'de başlama hayallerine kavuşabilmesi için yeni alımlara ilişkin detayları aktarıyoruz.

Türk Hava Yolları Kabin Hizmetleri Başkanı Nevin Çolak yaptığı açıklamada kabin memuru olarak 1000 kişi istihdam edileceğini açıkladı. Alımlarda kabin memuru adaylarına eğitim verilecek. Yoğun ilgi yaşanan alımlarda bilindiği gibi yaş, fiziki şartlar ve eğitim şartlarını taşıyan adayların başvuruları kabul edilmekte. 

Başkan Nevin Çolak yaptığı açıklamada başvuruda şartları taşımayan adayların başvuru yaptığını ve bu sebeple personel ihtiyacının giderilemediğini belirtti. Ayrıca şuanda THY'de görev alan kabin memuru sayısının 10 bin 500 olduğu açıklandı. Yeni alımlarla birlikte bu sayısının 11 bin 500 olacağı belirtildi. 

Kabin memuru alımlarının yayımlanmasının ardından adaylara bilgilendireceğiz. Anında bilgi edinmek için işin olsa mobil uygulamasını indirebilirisiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim