Faaliyetlerine devam etmekte olan Türk Hava Yolları bilindiği üzere istihdam seferberliği kapsamında şirketin büyüme oranın da artış olmamasına rağmen personel alımı gerçekleştireceğini duyurarak adaylara müjdeli bir haber vermişti.

Türk Hava Yolları bilindiği üzere personel alımı ilanlarını resmi internet sitesi aracılığı ile kamuoyuna duyurmaktadır. Türk Hava Yollarının yeni yayımladığı ilan ile kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 250 kişilik personel alımı gerçekleştirileceği duyuruldu. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak ve detaylar nedir?

DETAYLAR

Buna göre Türk Hava Yolları Mühendislik Fakültelerinden 50 ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden ise 200 kişilik personel alımı yapacak. Adayların lisans mezunu olması gerekiyor.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR

Türk Hava Yolları mühendislik fakültesi ve iktisadi idari bilimler fakültesinden toplam 250 kişilik personel alımı yapacak. Peki kimler başvuru yapabilir. Buna göre adayın Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 1 Ocak 1988 ve sonrası doğumlu olmak, MS Office uygulamalarına hakim olmak, YDS'den en az 60 almış olmak, Adli sicil kaydı veya adli sicil arşiv kaydı bulunmamak, Erkek adaylarda askerlik görevini tamamlamış olmak, askerlikten muaf olmak veya en az 2 yıl tecilli olmak şartlarına sahip olması gerekiyor.

BAŞVURULAR

Türk Hava Yollarının 250 kişilik personel alımına müracaat edecek olan adayların aşağıda ki linkler aracılığı ile gerekli müracaatlarını yapması gerekmektedir.

Mühendislik Fakülteleri - https://www4.thy.com/cv/cvUzmanMuhendis.jsf
İBBF - https://www4.thy.com/cv/cvUzmanSosyal.jsf

Türk Hava Yolları Personel Alım ve Haberleri İçin Tıklayınız
Editör: TE Bilisim