Türk Eğitim Vakfı, eğitim kuruluşu olmak ile beraber ihtiyaç olan bölgelere yatırım yapmakta ve öğrencilere imkan sağlamaktadır. Pek çok kişinin bağış yaptığı ve desteklediği kuruluş ihtiyaçların giderilmesi ve bünyelerinde boş pozisyonların doldurulması için resmi internet sitelerinde bulunan insan kaynakları bölümü aracılığı ile kamuoyuna personel alım ilanı yayımlamaktadır. Türk Eğitim Vakfından yapılan son duyuru ile kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı yapılacağı duyuruldu. Peki alımlar hangi pozisyon için yapılacak? Kimler başvuru yapabilir? İşte detaylar.

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

Türk Eğitim Vakfı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını resmi internet sitesi aracılığı ile duyurdu. Peki alınacak olan personeller hangi pozisyonlarda çalışacak. Söz konusu yayımlanan bildiriye göre Türk Eğitim Vakfı, bilgi işlem sorumlusu, muhasebe sorumlusu ve insan kaynakları sorumlusu pozisyonları için toplam 3 personel alımı yapacak.

Başvuru yapmak isteyen adaylar bugünden itibaren Türk Eğitim Vakfına başvuru yapabilecek olup son başvuru tarihi 4 Kasım 2016 olarak belirlenmiştir. Başvuru yapmak isteyen adayların 2015 yılı ve sonrasında mezun olmuş olması gerekmekte olup mezun olduktan sonra her hangi bir işte tam zamanlı olarak çalışmamış olması gerekiyor. Yine adayın 25 yaşından gün almamış olması gerekiyor ve üniversite transkript ortalaması 4'lük sistem üzerinden 2,5 ve üzeri olması şartı aranmaktadır. Yine her üniversiteden mezun olan aday söz konusu pozisyona başvuru yapamamakta olup başvuru yapmak ve detayları öğrenmek isteyen adayların aşağıda ki linki takip etmesi gerekmektedir.

http://www.tev.org.tr/TEV/detay/Ilk-Firsat-Programi-tarafindan-desteklenen-pozisyonlarimiz-adaylarini-bekliyor-/20/2592/0
Editör: TE Bilisim