Ülkemizin en önemli kuruluşlarından bir tanesi olarak görülen ve faaliyetlerine uzun süredir devam etmekte olan Türk Eğitim Vakfı (TEV), Türkiye'nin dört bir yanında çalışmalarını gerçekleştirmekte olup uygun bulduğu alanlar için yeni yatırımlarını da sürdürmektedir.

Türk Eğitim Vakfı (TEV) kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere aralıklarla memur ve personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki Türk Eğitim Vakfı (TEV) memur ile personel alımı detayları nelerdir? Hangi kadrolar için atamalar yapılmaktadır, pozisyonlar nelerdir? İşin Olsa ekibi olarak Türk Eğitim Vakfı (TEV) personel alımına ilişkin tüm bilgileri sizlere aktarıyoruz.

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Türk Eğitim Vakfı (TEV) kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda memur ve personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki ilan detayları nedir? Buna göre Türk Eğitim Vakfı (TEV) 10'a yakın kadro için atama gerçekleştirmekte olup bu ilanlara başvurabilmek için adayların en az ortaöğretim mezunu olması gerekmektedir. Yine adayların meslekleri için niteliklere sahip olması, sorumluluk sahibi olması da gerekiyor. Peki pozisyonlar nelerdir?

POZİSYONLAR ve BAŞVURU DETAYLARI NEDİR?

Türk Eğitim Vakfı (TEV) iş ilanları için çok sayıda personel alımı yapıyor. Peki pozisyonlar ile başvuru detayları nedir? Buna göre Türk Eğitim Vakfı (TEV) tarafından yayımlanan ilanlara bakıldığında Hemşire, Öğretmen, İnşaat Mühendisi ve/veya Mimar, Bağış Kabul Sorumlusu, Eskişehir Şube Müdürü, Yurt Müdür Yardımcısı (Bayan), Eğitim ve Burslar Grup Müdürü, Bağış Kabul Sorumlusu gibi pozisyonlar için memur ve personel alımı yapılmaktadır. Peki başvurular nasıl yapılmaktadır? Buna göre müracaatlarını gerçekleştirmek isteyen adayların öncelikle (https://goo.gl/GfgcvE) linkini kopyalaması ve tarayıcılarının url bölümüne yapıştırarak tüm pozisyonları görüntüleyerek müracaatlarını tamamlaması gerekmektedir.

DİĞER İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim