Ülkemizde yıllardır eğitim alanında hizmet veren yüz binlerce öğrenciye burs vermiş onlarca okul, eğitim alanı, eğitim yurdu açmış olan Türk Eğitim Vakfı TEV yeni yatırımlarını sürdürmekte hem Türkiye'de hem de yurt dışında çalışmalarına devam etmektedir.

Eğitim alanında kendisini geliştirebilmek ve hizmetlerini daha kaliteli olması için aralıklarla memur ve personel alımı gerçekleştirmekte olan Türk Eğitim Vakfı TEV yeni ilanları kariyer sitesi üzerinden duyurdu. Peki hangi pozisyonlar için memur ve personel alımı yapılıyor, başvuru yapacak olan adayların sahip olması gerektiği nitelikler nelerdir?

ARANAN ŞARTLAR NELERDİR?

Türk Eğitim Vakfı TEV tarafından yayımlanan iş ilanları için memur ve personel alımı yapılıyor. Peki aranan şartlar nelerdir? Buna göre adayların pozisyonlara göre değişen asgari düzeyde diplomaya sahip olmak, iletişim becerileri güçlü olmak, ikna kabiliyeti iyi olmak, ekip çalışmasına yatkın olmak, varsa gerekli sertifikalara sahip olmak gibi şartlar aranmaktadır. Peki alınacak pozisyonlar nelerdir ve nasıl başvuru yapılır?

POZİSYONLAR NEDİR? BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Türk Eğitim Vakfı TEV kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alıyor. Peki alınacak pozisyonlar nelerdir? Buna göre bağış kabul sorumlusu, Felsefe Öğretmeni, Rehberlik ve Psikolojik Danışman, İnşaat Müdürü, Şube Müdürü pozisyonlarına memur ve personel alımı yapılıyor. Peki nasıl başvuru yapılır? Buna göre adayların https://goo.gl/kg4rcD linkini kopyalaması tarayıcılarının url bölümüne yapıştırarak başvurularını tamamlaması gerekmektedir.

DİĞER İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim