TÜLOMSAŞ bünyesine işçi personel alımı yapıyor. Başvurular, 22 mayıs 2017 tarihi itibari ile başlamış olup, adaylar başvurularını en geç 31 Mayıs 2017 tarihine kadar bitirmeleri şarttır. TÜLOMSAŞ istihdam etmek üzere 50 kişilik boş kadro ile lise ve önlisans mezunu adaylar alacak. TÜLOMSAŞ 50 kişilik kadro ile, 40 Endüstri Meslek Lisesi ve Teknik lise mezunu ve 10 kişi Meslek Yüksek Okulu ( Önlisans) mezunu alacak. 

Lise mezunu başvuru kadroları, 24 Tesviyeci, 10 Motorcu, 2 Elektrikçi, 2 Metal Boyacısı, 2 Sıhhi tesisatçı şeklindedir ve bu kadrolara başvuru yapacak adaylar Endüstri Meslek Lisesi veya Teknik Lise mezunu olmak zorundadır. Ön Lisans kadroları ise, 8 Tesviyeci ve 2 Elektrikçidir. 

TÜLOMSAŞ bünyesine Lise ve Ön Lisans mezunu personel alım ilanını Devlet personel Başkanlığı ve Türkiye İş Kurumu sitesinde yayımlamıştır. Yukarıdaki kadrolara uygun olan adaylar başvurularını gerçekleştirebilirler. Başvuru yapacak adaylar en geç 31 Mayıs 2017 tarihine kadar başvurularını yapmak zorundadır. Başvuru yapacak adaylar son başvuru gününe kadar Türkiye İş Kurumuna başvuru yapmaları gerekmektedir. Okul ve bölüm bilgileri ile diğer şartlar Türkiye İş Kurumu internet sitesinde belirtilmektedir. İşçi alımı, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik kapsamında yapılacağından, ilgililerin 22.05.2017 tarihinden itibaren Türkiye İş Kurumuna müracaat etmeleri rica olunur.

Editör: TE Bilisim