Devlet Personel Başkanlığının 22 Mayıs 2017 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre, TÜLOMSAŞ bünyesindeki işçi personel eksikliğini karşılamak amaçlı farklı pozisyon ve niteliklerde toplamda 50 işçi personel alımı gerçekleştirecek. TÜLOMSAŞ bünyesine alım yapacağı kadrolar için adaylardan başvuru şartlarını taşımaları istemektedir. 

ALIM KADROLARI NELERDİR:

TÜLOMSAŞ duyurusuna göre bünyesine toplamda 50 kşi alacak. 50 kişilik kadro ile 40 Endüstri Meslek Lisesi ve Teknik lise mezunu ve 10 kişi Meslek Yüksek Okulu ( Önlisans) mezunu alacak. 

Lise Mezunu Kadroları:  TÜLOMSAŞ Endüstri Meslek Lisesi veya Teknik Lise mezunu, 24 Tesviyeci, 10 Motorcu, 2 Elektrikçi, 2 Metal Boyacısı, 2 Sıhhi tesisatçı olmak üzere toplamda 40 kişi alınacak. 

Ön Lisans Mezunu kadroları: TÜLOMSAŞ 10 kişilik Ön Lisans mezunu kadrosu ile, 8 Tesviyeci ve 2 Elektrikçi alımı yapacaktır. 

GENEL BİLGİLER:

TÜLOMSAŞ bünyesine Lise ve Ön Lisans mezunu personel alım ilanını Devlet personel Başkanlığı ve Türkiye İş Kurumu sitesinde yayımlamıştır. Yukarıdaki kadrolara uygun olan adaylar başvurularını gerçekleştirebilirler. Başvurular 22 Mayıs 2017 tarihi itibari ile başlamış olup en geç 31 Mayıs 2017 tarihine kadar devam edecektir. Başvuru yapacak adaylar son başvuru gününe kadar Türkiye İş Kurumuna başvuru yapmaları gerekmektedir. Okul ve bölüm bilgileri ile diğer şartlar Türkiye İş Kurumu internet sitesinde belirtilmektedir. İşçi alımı, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik kapsamında yapılacağından, ilgililerin 22.05.2017 tarihinden itibaren Türkiye İş Kurumuna müracaat etmeleri rica olunur.
Editör: TE Bilisim