Ülkemizin tekstil konusunda en başarılı firmalar arasında yer alan ve gömlek denildiğinde akla ilk gelen kuruluşlardan bir tanesi olarak bilinen Tudors yatırımlarını sürdürmekte olup Türkiye'nin dört bir bölgesi için uygun konumlara yeni mağaza açılışlarına devam etmektedir.

Tudors açılışlarına devam ettiği gibi açık olduğunu tespit ettiği pozisyonlar için de çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. İlanlar yayımlanmadan önce pozisyonlar belirlenmekte, nitelikler düzenlenmekte ve kamuoyuna kariyer siteleri aracılığı ile duyuru yapılmaktadır. Yeni ilanlara göre Tudors Türkiye geneli çok sayıda personel alımı yapacak.

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Tudors iş ilanları için çok sayıda personel alımı gerçekleştirecektir. Peki detaylar nedir? Buna göre adayların en az lise mezunu olmak, sorumluluk sahibi olmak, müşteri ilişkilerinde başarılı olmak, kılık kıyafetine özen göstermek, yoğun çalışma sistemine uygun olmak gibi şartlara uyum sağlaması gerekmektedir. Peki pozisyonlar nelerdir, nasıl başvuru yapılır?

POZİSYONLAR NEDİR? BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Tudors kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda personel alımı gerçekleştirecektir. Peki pozisyonlar nelerdir ve başvurular nasıl yapılacak? Buna göre Satış Danışmanı, Fason Takip Sorumlusu, Fotoğrafçı, Kamera İzleme Sorumlusu, Bölge Müdürü, Danışma Görevlisi, Denetim Yöneticisi, Barkod Elemanı, Bölge Koordinatörü vb. gibi pozisyonlar için personel alımı yapılacaktır. Tudors'un personel alımına müracaat etmek isteyen adayların https://goo.gl/Z6HJan linkini kopyalaması ve tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırarak müracaatlarını yapması gerekmektedir.

DİĞER İLANLAR NELERDİR?

Editör: TE Bilisim