Türk Standartları Enstitüsü tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan duyuruya göre, Türk Standartları Enstitüsü ( TSE ) ile Eti Maden İşletmeleri Müdürlüğü ek portal çerçevesinde personel alımı yapmaktaydı. Ancak hala başvuru yapmamış olan adaylar için son fırsat! Başvurular 25 Temmuz 2017 tarihinde sona eriyor. Adaylar 25 Temmuz 2017 en geç saat 18:00 a kadar başvuru formunu doldurmak sureti ile [email protected] göndermeleri gerekmektedir. 

Türk Standartları Enstitüsü ile Eti Maden İşletmeleri Müdürlüğü yapılan ek portal çerçevesinde 6 kişilik boş kadro ile Dış İnceleme Uzmanı alınacaktır. Türk Standartları Enstitüsü Ankara ve Gebze kimya labaratuvarlarında proje süresinde yani 12 ay süreli 1 Kimyager, Kimya Mühendisi ve 5 Kimya, Kimya Teknolojisi Teknikeri ve Gıda Ternikeri olmak üzere toplamda 6 kişi alacak.  Söz konusu olan Dış İnceleme Uzmanı Kompleks Cevher ve Bor Tozu sahalarında yapılmış sondajlardan derlenen cevher numuneleri üzerinde Numune Hazırlama, ICP Analizleri, XRF Analizleri, Küpelasyon metodu ile değerli metal analizi faaliyetlerini kapsamaktadır.

Söz konusu olan Dış İnceleme Uzmanı Kompleks Cevher ve Bor Tozu sahalarında yapılmış sondajlardan derlenen cevher numuneleri üzerinde Numune Hazırlama, ICP Analizleri, XRF Analizleri, Küpelasyon metodu ile değerli metal analizi faaliyetlerini kapsamaktadır.

Türk Standartları Enstitüsü alımını yapacak olduğu Dış İnceleme uzmanı kadrosu için adaylardan, 18 yaşını tamamlamış olmak, TürkiyeCumhuriyeti Vatandaşı olmak, Proje süresi boyunca askerlik ile ilgisi olmamak, kamu haklarından yoksun olmamak, herhangi bir ceza hükümlülüğü bulunmamak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, 01.01.1982 ve sonrası doğumlu olmak ve ilgili alanların ilgili bölümlerden mezun olmuş olmak şartları aranmaktadır. 

Editör: TE Bilisim