Trakya Üniversitesi, Devlet personel Başkanlığının resmi internet sitesindeki yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesinde bulunan personel eksikliği için 1 kişilik boş pozisyon ile Avukat alımı gerçekleştirecek. Trakya Üniversitesi adaylara Avukatlık Giriş Sınavı ve Atama Yönetmeliği hükümleri uyarınca sözlü sınav yapacak.

HANGİ ŞARTLAR ARANIYOR?

Trakya Üniversitesi alım yapacağı kadro için adaylardan, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, avukatlık ruhsatnamesine sahip olmak, 2016 yılında ÖSYM tarafından gerçekleştirilen Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, Hukuk Fakültesi mezunu olmak ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak şartları aranacaktır. Bu şartlara göre adaylar başvurularını yapabilirler. 

BAŞVURULAR:

Başvuruda bulunacak olan adaylar, 31 Mayıs 2017 tarihi ile 14 Haziran 2017 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, Trakya Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Balkan Yerleşkesi EDİRNE adresine yapılacaktır. Başvuru yapmış olan adaylar, 20 Haziran 2017 tarihine Trakya Ünibversitesi tarafından yapılacak olan SInav SOnuçları duyurusunu takip etmelidirler. İlanın Ta Metni için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim