Devlet Personel Başkanlığı tarafından yapılmış olan duyuruya göre, Trabzon Valiliği bünyesindeki eksikliği gidermek amaçlı farklı ilçelerine Bekçi alımı yapacağını belirtti. Trabzon Valiliği Bekçi alımına başvurular 13 Kasım 2017 tarihinde başlayacak. Adaylar başvuru şartlarına göre başvurularını yapabilirler.

Başvuru işlemleri sonrasında başvurusu kabul edilen adaylar, Trabzon Valiliği tarafından yapılacak Sözlü sınava tabii tutulacak. Sözlü sınavdan başarılı not alan adaylar ise, Valilik tarafından belirlenecek tariih te Yazılı sınava çağırılacaktır. Tüm sınavlar sonucunda Valilik asil ve yedek aday listesi belirleyecektir.

HANGİ İLÇELERE ALIM YAPILACAK?

Trabzon Valiliği bekçi alımları, Ortahisar, Yomra, Akçaabat ilçeleri için geçerli olarakctır. Buna göre, Ortahisar ilçesi sınırları içerisinde 110, Yomra ilçesi sınırları içerisinde 10 ve Akçaabat ilçesi sınırları içerisinde 30 kişi olmak üzere toplamda 150 kişilik kadro ile Mahalle ve Çarşı bekçisi alınacak.

ADAYLARDAN ARANAN NİTELİKLER NELERDİR?

Trabzon Valiliği bekçi alım ilanına başvuru yapacak adaylar, En az lise mezunu veya dengi okul mezunu olmak, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, Erkek olmak, Askerliğini yapmış olmak, 30 yaşından büyük olmamak, Bekçilik görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Trabzon il ve belirlenen ilçe sınırları içerisinde en az bir yıl ikamet ediyor olmak, en az 167 cm boyunda olmak, Herhangi bir hastalığa bağlı olmaksızın, beden kitle endeksi 18 ile 27 arasında olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak ve Türk toplum telakkilerine göre kötü şöhretli tanınmamak şartları aranmaktadır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar, 13 Kasım 2017 tarihi ile 27 Kasım 2017 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. başvurular, 08:30 ile 17:00 saatleri arasında İlgili ilçe emniyet genel müdürlüklerine şahsen yapılacaktır. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim