Torku, Konya Şeker tarafından üretimi yapılan ürünlerin tek çatı altında toplandığı markadır. 1999 da Kendine belirlediği yeni stratejisi “üretilen veya üretilebilecek her ürünü işleyecek, bu süreçte yaşanan sorunlara çözüm bulacak, tarım sektörünün rekabetçi yapısını güçlendirecek bir sanayi yapılanması sağlamak” olmuştur. İlk olarak 1954 yılında kurulan fabrikanın teknolojisini yenileyip üretimde otomasyona geçerek işletme verimliliğini arttıracak yatırımları gerçekleştirdi. Öz kaynaklarını etkin kullanarak yaptığı bu yatırımlarla bazıları dünya ölçeğinde olmak üzere toplam 41 üretim tesisi kuran Konya Şeker, faaliyet gösterdiği sektör aralığını en hızlı geliştiren şirket oldu. 

TORKU’NUN AMACI

Görüldüğü üzere geçmişten günümüze hızla büyüyerek gelen Torku 2017 de de yeni iş alanları açarak Torku ailesine yeni üyeler alacaktır. Konya şeker, Torku markasıyla hem üretici ortaklarının rahat olmasını hem de tohumundan ambalajına her adımını kontrolü altında olduğu %100 doğal, güvenli, kaliteli ürünler sunmayı amaçlıyor.

TORKUDA ÇALIŞMAK MI İSTİYORSUNUZ?

Torku 2017 prsonel alımları hem mavi yaka hem beyaz yaka olmakla birlikte vasıfsız kişilerin de başvurabileceği pozisyonlar olacaktır. Eğer sizde Torkuda çalışmak , kariyerinizde güzel adımlar atmak istiyorsanız aşağı bırakacağımız bağlantıdaki başvuru formunu doldurabilirsiniz. Başvuru formunu eksiksiz ve doğru bilgilerle doldurmak çok önemlidir çünkü Torku bu başvuruları tek tek inceler. Eğer başvurunuz kabul edilirse Torku sizi İstanbul, Konya, Eskişehir gibi illerde bulunan üretim noktalarına mülakata çağırır. Şimdiden iş hayatınızda başarılar dileriz.

TORKU BAŞVURU FORMU

Torku Başvuru formu için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.
http://torku.com.tr/#!ik