Tofaş Türk Otomobil Fabrikası Anonim Şirketi ilan etmiş olduğu açık pozisyonlar için çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. Tofaş Türk Otomobil Fabrikası Anonim Şirketi açık pozisyonları resmi internet sitesinde ki kariyer bölümü ya da interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile duyurmaktadır.

Tofaş Türk Otomobil Fabrikası Anonim Şirketi tarafından hazırlanan ve kamuoyuna duyurulan ilanlar ile Tofaş Türk Otomobil Fabrikası Anonim Şirketinin kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 45'e yakın pozisyon için personel alımı alımı yapılacak. Peki detaylar nedir ve hangi pozisyonlar için alım
yapılacak.

DETAYLAR

Alım Yapacak Firma: Tofaş Türk Otomobil Fabrikası Anonim Şirketi
Açık Pozisyon Sayısı: 45'e Yakın

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK


Tofaş Türk Otomobil Fabrikası Anonim Şirketi 45'e yakın farklı pozisyon için personel alımı yapılacak. Peki hangi pozisyonlar için personel alınacak.
Lancıa, Alfa Romeo, Jeep Bölge Satış Yöneticisi
Aksesuar Ürün Uzmanı
Bireysel Kiralama Yöneticisi
Araştırma Projeleri Sorumlusu
Kanuni Takip Uzmanı
Kalıp Proje Mühendisi
Ticari ve Davranışsal Gelişim Uzmanı

BAŞVURULAR

Yukarıda yer almakta olan pozisyonlar başta Tofaş Türk Otomobil Fabrikası Anonim Şirketi 45'e yakın farklı pozisyon için personel alımı yapıyor. Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıda ki linki takip etmesi aranan şartlar hakkında bilgi sahibi olması ve aynı kanal üzerinden müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/1odNTc
TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim