Geçtiğimiz günlerde TİKA ( Türk İşbirliği Ve Koordinasyon Ajansı ) bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için personel alım duyurusu yapmıştı. Yapılan duyuruya göre Türk İşbirliği Ve Koordinasyon Ajansı farklı gruplarda toplamda 10 kişilik kadro ile alım yapacak. İlanın geçtiğimiz günlerde yayımlanması ile birlikte başvurular bugün ( 18 Haziran 2018 ) tarihi itibari ile başladı. Adaylar başvurularını aşağıdaki bilgiler doğrultusunda yapabilirler.

BAŞVURULAR BAŞLADI:

Söz konusu TİKa personel alımı için başvurular başladı. Adaylar başvurularını en geç 22 Haziran 2018 tarihine kadar saat 18:00 a kadar gerçekleştirmeleri gerekmekte olup başvurular Türk İşbirliği Ve Koordinasyon Ajansı İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı GMK Bulvarı No: 140 Anadolu Meydanı Çankaya/ANKARA adresine şahsen veya posta yolu ile başvurması gerekmektedir.

Ayrıca adaylar için başvuru işlemi sonrasında yapılacak değerlendirme sonucunda 02 Temmuz 2018 tarihi ile 06 Temmuz 2018 tarihleri arasında Giriş sınavında katılacaklardır.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Adaylar ilgili Giriş sınavına başvurularını yapabilmeleri için, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki 1. Fıkrasında yer alan A bendinin 4,5,6,7 ve 8. maddelerini taşımak, Herhangi bir seyehat engeli bulunmamak ve Uzun yada kısa süreli görevlendirilmelere her zaman hazır bulunmaları, ÖSYM tarafından 2016 , 2017 veya 2018 yıllarında yapılan Yabancı Dil Sınavından İngilizce, Fransızca, Rusça, İspanyolca, Portekizce ve Arapça dillerinden herhangi birinden ilgili alana göre puan almı olmak ve Adayların proje yönetimi konusunda deneyimli olması ve bilgi teknolojilerini etkin bir biçimde kullanması beklenmektedir.

Detaylı bilgi almak isteyen adaylar aşağıda sizlerle paylaşacağımız ilanın tam metni bağlantısı üzerinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

İlanın tam Metni

Editör: TE Bilisim