Ülkemiz de faaliyetlerine devam etmekte olan Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM) açık pozisyonları için hazırlamış olduğu ilanları Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile kamuoyuna duyurarak kamu personeli alımı gerçekleştirmektedir.

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM) tarafından hazırlanan ve kamuoyuna duyurulan ilan ile lise mezunu 140 kişilik kamu personeli alımı gerçekleştirmektedir. Müracaatlar 10 Haziran 2017 tarihine kadar devam etmektedir. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılmaktadır.

DETAYLAR

Alım Yapan Kurum: Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM)

Alınacak Personel Sayısı: 140

Kamu Kurumu / Geçici Personel

Son Başvuru: 10 Haziran 2017

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILIYOR

TİGEM 140 kişilik lise mezunu geçici mevsimlik kamu personeli alımı gerçekleştirmektedir. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılıyor.

İş makinaları operatörü

Tamir Ustası- Makine bakım onarımcı- Diğer Motorlu Araçlar Tamircisi Makinistleri

Tarım İşçisi-Karma Çiftçilik

Sıhhi Tesisatçı

Kaynakçı (Oksijen ve Elektrik)-Kaynak teknisyeni

At Yetiştiricisi

Elektrikçi

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar için TİGEM geçici süreli mevsimlik kamu personeli alımı gerçekleştirmektedir. Peki nasıl başvuru yapılır.

BAŞVURULAR

TİGEM'in geçici süreli mevsimlik kamu personeli alımı ilanına adayların 10 Haziran 2017 tarihine kadar İŞKUR şube ve müracaat merkezleri aracılığı ile ya da İŞKUR'un resmi internet sitesi aracılığı ile başvuru yapması gerekmektedir. İlgili pozisyonlar için aranmakta olan şartlar hakkında adaylar yine İŞKUR üzerinden bilgi edinebilir.

TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim