Ülkemizde faaliyetlerine devam etmekte olan kamu kurumları arasında yer alan Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM) açık pozisyonları için kamu personeli alımı gerçekleştirmeye devam etmektedir. TİGEM ilanları Devlet Personel Başkanlığı ve İŞKUR üzerinden duyurulmaktadır.

İŞKUR üzerinden geçtiğimiz hafta kamuoyuna duyurulan ilan ile Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM)'in kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere farklı pozisyonlar için 140 kamu personeli alımı yapacağı duyurulmuştu. Başvurular 14 Haziran 2017 tarihi itibari ile sona eriyor. Peki TİGEM'in hangi kurumları alım yapıyor ve hangi pozisyonlar için kamu personeli alımı yapılacak.

ALIM YAPAN TİGEM KURUMLARI

TARIM İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ (TİGEM)
TİGEM GÖZLÜ TARIM İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜ 
TİGEM ANADOLU TARIM İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜ 
ÇUKUROVA TARIM İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜ 

Yukarıda ki kurumlar için toplam 140 kişilik kamu personeli alınacaktır.

ALIM YAPILAN POZİSYONLAR

İş Makineleri Operatörü
Makine Bakım Onarım Teknisyeni/Makine Bakım Onarımcısı
Diğer Motorlu Araç Tamirci Makinistleri
Sıhhi Tesisatçı
Elektrikçi (Genel)
Kaynak Teknisyeni
At Yetiştiricisi
Kaynakçı (Oksijen Ve Elektrik)
Tarım İşçisi-Karma Çiftçilik (Bitkisel Üretim Ve Hayvan Yetiştiriciliği)

Yukarıad belirtilmiş olan pozisyonlara TİGEM kamu personeli alımı gerçekleştirmektedir. Alımlar geçici süreli yapılmaktadır.

BAŞVURULAR

TİGEM geçici süreli 140 kamu personeli alımı ilanına müracaat edecek olan adaylar kurumların bulunduğu ildeki İŞKUR şube ve müracaat merkezlerine giderek başvuru da bulunması ya da İŞKUR'un resmi internet sitesinden müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir. Son başvuru 14 Haziran 2017'dir.

TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim