Türk Hava Yolları yaptığı duyurusunda personel alımı yapacağını bildirdi. Türk Hava Yolları duyurusuna göre 2. pilot aday adayı alımı gerçekleştirecek. Adaylardan bazı genel şartlar ve özel şartlar aranacaktır. 

Adayların Türk Hava Yollarına başvuruda bulabilmeleri için, Türkiye Cumhuriyeti Vatanadaşı olmaları, en az lisans derecesi mezunu olmak ( örgün veya açıköğretim ), 01.01.1987 veya daha sonrası soğumlu olmak, erkek adaylar için 165 cm den kısa, 190 cm den uzun olmamak ve beden kitle endeksine uygun olmak, Bayan adaylar için 160cm den kısa , 190cm den uzun olmamak ve kilo ve boy ölçümlerine uygun olmak, adli sicil kaydı ve adli sicil arşivi olmaması, askerlik hizmetini tamamlamış olmak veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Daha önce THY A.O. veya diğer kuruluşlardaki görevlerinden disiplinsizlik nedeniyle ayrılmış olmamak, Daha önce THY A.O. ve THY A.O.' nun iştirak şirketlerinden fesih yoluyla ayrılmış olmamak, başvuru tarihi itibari ile 2 yıl içerisinde TOEFL (IBT) : 75 (speaking : min.20), IELTS (Akademik) : 6 (speaking : min.6) İngilizce dil sınavlarının birinden istenen minimum puanı belgelemek, THY A.O. tarafından yapılacak olan değerlendirme süreçlerinde başarılı olmak şartları aranmaktadır. 

Başvurular, en geç 30 Nisan 2017 tarihine kadar devam edecektir. Başvurular şartları taşıyan adaylar için başvurularını online olarak yapmaları gerekmektedir.  İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.
Editör: TE Bilisim