Türk Hava Yolları Havalimanlarında görevlendirmek üzere personel alımları yapmaya devam ediyor. Bilindiği gibi İstanbul’da yakın zamanda açılacak olan Yeni Havalimanı için yakın zamanda personel alım ilanları yayımlanacağı müjdesini verdi. THY Genel Müdürü Bilal Ekşi yeni havalimanı ve personel alımları için önemli açıklamalarda bulundu.

İstanbul Yeni Havalimanında ilk Uçuş 31 Ekim tarihinde yapılacak. İlk sefer için geri sayım başladı. Yapımcı firma 29 Ekim'e kadar hava limanını yetiştirmek için çalışmalarına devam ediyor. 29 Ekim tarihinde yapılacak tören ile hizmete girecek olan hava limanına personel alımları da hız kazanacak. THY Genel Müdürü Bilal Ekşi personel alımı açıklamasında özetle Turkish Ground Services şirketi 1600 personel alımı yapacak. THY olarak istihdam edilecek olan personel sayısı ile 3 bin olacak dedi.

Yapılan açıklama ise şöyle: "İstanbul Yeni Havalimanı'nda alanın büyümesi ve operasyonların artmasına bağlı olarak yer hizmeti veren Turkish Ground Services şirketi bin 600'e yakın eleman alacak. THY olarak biz de normal büyümemize paralel her yıl 3 bine yakın personel alıyoruz. Özellikle genç arkadaşlarımız, hem bizim hem de iştiraklerimizin web sitelerini takip edip, kendilerine uyan iş ilanlarına müracaatta bulunsun."

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim